Igrališta za djecu

1-2

Igrališta za djecu uvijek su bila oaze za djecu, mjesta gdje su djeca kroz igru otkrivala vlastitu snagu, razvijala samopouzdanje te stvarala nova prijateljstva.

Djeca kroz igru razvijaju svoje motoričke i kognitivne vještine, potiču kreativnost i maštu, te razvijaju socijalne vještine.

Dječja igrališta, gdje god bila, donose onu bitnu komponentu u razvoju djece. Dječja igrališta u vrtiću početak su takvog razvoja. Kasnije u školi samo je nastavak. Igrališta u naselju ili kvartu uvijek su tražena i rado posječena. A nema boljeg od dječjeg igrališta na odmoru u hotelu i kampu koja pršte dječjom energijom i smijehom.

U našem programu kroz tvrtku HAGS, u ponudi imamo više programa dječjih igrališta prilagođenih dobi djece i stilu igre.

HAGS PLAY potiče djecu da se ljuljaju, vrte, uspinju, spuštaju niz tobogan i što je najvažnije, da uživaju.

UniMini sadrži kompletni raspon igrala s modularnim dimenzijama i visinama koje su prilagođene maloj djeci do 5 godina starosti.

UniPlay je dizajniran na način da smjesta privuče pažnju i interes starije djece – i da ga zadrži!

Obitelj igrala Zingo nudi ogromne mogućnosti za igru na malim površinama.

Intrigantan dizajn i živahne boje u obitelji igrala Agito potiču fizički aktivnu igru koja pomaže u razvoju snage i koordinacije.

NRG se temelji na razvoju dječjih tjelesnih sposobnosti, istodobno promičući društvenu interakciju i stjecanje vještina.

Nexus u sebi povezuje organske oblike i upečatljiv, sirovi arhitektonski stil stvarajući strukture koje će stimulirati akciju i potaknuti bilo koju maštu.

Nature Play asortiman odlikuje prirodan izgled koji se skladno uklapa u urbane ili ruralne zelene prostore.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.