EZ Dock je jedna od najsigurnijih investicija koje možete napraviti ako je vaš dom, kuća za odmor ili posao lociran uz vodu. Nudimo razne proizvode koji će vam pomoći da izvučete najviše iz svakog trenutka koji provedete na vašoj rivi. Bez obzira koji od naših proizvoda vas zanimaju, možete biti sigurni u njihovu trajnost i kvalitetu koju posvećujemo svakom od njih. EZ Dock proizvodi su napravljeni na način da traju, a mnogi naši dokovi i dodatna oprema izdržali su udare tropskih oluja i uragana. Možda jedna od njihovih najvažnijih karakteristika: izuzetno su stabilni. Nadalje, budući da nisu izrađeni od drveta, puno je manje ponovnog premazivanja, kao i kapanja boje u vodu, što sve skupa onda rezultira minimalnim i ekološki prihvatljivim održavanjem dokova, te vam na taj način ostaje više vremena da uživate na obali.

PODRUČJA MOGUĆE PRIMJENE

  1. Privatni objekti za osobne potrebe (npr. platforma za kupanje, port/dizalo za plovilo, platforma za ribolov, port/dizalo za vodeni skuter, lansirna stanica za kajak i kenu i dr.)
  2. Komercijalna upotreba (npr. marine, restorani i hoteli, kampovi, veslački klubovi, rentali vodenih skutera, specijalni eventi – pozornice na vodi i dr.)
  3. Državne i javne ustanove (npr. nacionalni parkovi i rekreacijske zone, lučka kapetanija i policija, postrojbe za specijalne hitne operacije i dr.)
  4. Industrija (npr. plutajuće platforme u hidrogradnji, u građevinskom sektoru i dr.)

GLAVNE KARAKTERISTIKE PROIZVODA IZ PROGRAMA “EZ DOCK”:

Premium kvaliteta
Izvanredna stabilnost na vodenoj površini
Izdržljivost i dugi rok trajanja
Laka i brza instalacija
Nema troškova održavanja
Bezbrojne mogućnosti  spajanja, nadopunjavanja, modifikacije originalne aplikacije i dr.

DOCKS – Pontoni/pontonske sekcije

Polietilenske sekcije pontona marke „EZ Dock“ nude vrhunske karakteristike kada su u pitanju modularni pontonski sustavi. Njihov jedinstveni dizajn osigurava izdržljivost, otpornost na klizanje te niske troškove održavanja, sve u cilju kako bi se osiguralo da vaše vrijeme na vodi bude što kvalitetnije iskorišteno.

Pontoni su izrađeni s iznimno čvrstim i debelim stjenkama koju osiguravaju optimalnu čvrstoću, a jedinstveni tzv. „komora“ dizajn pontona omogućuje da sekcije ostanu stabilne prilagođavajući se  naglim promjenama razine vode, čak i u vrlo nepogodnim vremenskim uvjetima.

Dostupni u više oblika i veličina, sekcije EZ Dock pontona mogu se konfigurirati na najrazličitije načine, zadovoljavajući time potrebe od jednostavnih privatnih rezidencija pa sve do složenih marina i platformi. Želite li promijeniti oblik svoje konfiguracije? EZ Dock sekcije mogu se preurediti ili proširiti u bilo koje vrijeme, vrlo jednostavno i lako.

PWC PORTS /LIFTS – Pristaništa/dizala za vodene skutere (PWC)

Kao vodeći svjetski proizvođač i inovator PWC pristaništa/dizala za vodene skutere,  EZ Dock je revolucionizirao pristajanje i kretanje vodenih skutera uvođenjem tzv. EZ Port®-a, originalnog pristaništa za vodene skutere još  1996. godine. Ovaj patentirani dizajn prvi je koristio prilagodljive valjke, usavršio je samo-centriranje skutera prilikom pristajanja te stvorio modularni „inline“ sustav za jednostavno i efikasno „parkiranje“ više skutera istovremeno.
Danas, EZ Port i dalje nastavlja svoju vodeću ulogu na tržištu s najjednostavnijim, najizdržljivijim i najinovativnijim „drive-on, push off“ metodama tzv. suhog pristajanja.

BOAT PORTS – Pristaništa/dizala za plovila do 2250 kg

Čuvanje plovila na visokom i suhom mjestu nikada nije bilo tako jednostavno. EZ BoatPort® je jednostavan i stabilan način pristajanja i kretanja plovila u širokom rasponu veličina do 2,250 kg. Izmjenjivi i zamjenjivi bočni ležajevi mogu se prilagoditi različitim oblicima trupa plovila, od onih s ravnim dnom do onih s dubokim V-oblikom, čineći ovaj port savršenim izborom za plovila tipa skiff, razne ribarske brodove te  za tzv. jet-boats. EZ BoatPort je također dostupan s bočnim ekstenzijama za pristup plovilu, odnosno za pristup stranama vašeg broda za čišćenje, održavanje i pokrivanje.

Anchoring – sidrenje

Gangways and Ramps – mostići/brodne daske

Kada izradite svoj EZ Dock, trebate odabrati sustav sidrenja koji funkcionira s postojećim stupom ili novom instalacijom. naš široki raspon elemenata za sidrenja može se prilagoditi većini uvijeta vode i dna (duboko, plitko, grubo, blatno ili pješčano) i montaža je jednostavna.

Projektirani uz pomoć iste tehnologije i sa kvalitetom istovjetnom pontonskim sekcijama, EZ Dock mostići nude beskompromisnu izdržljivost i modularnu svestranost. Mostići su izrađeni su različitih materijala: aluminija, drveta i polietilena.

EZ Launch & EZ Kayak Launch

EZ Accesories – Dodatni pribor

Pristajanje i start (lansiranje) nikada nije bilo lakše zahvaljujući ovom inovativnom dizajnu u jednom komadu, koji raspolaže s ugrađenim utorima za vesla za odgurivanje.

Široki asortiman dodatnog pribora koji uključuje kutije za skladištenje, branike, bitve, klupe, ljestve, tobogane i dr.