HAGS PLAY

potiče djecu da se ljuljaju, vrte, uspinju, spuštaju niz tobogan i što je najvažnije, da uživaju.

UniMini – Ages 1+

UniMini sadrži kompletni raspon igrala s modularnim dimenzijama i visinama koje su prilagođene maloj djeci do 5 godina starosti. UniMini obitelj igrala osigurava maloj djeci da kroz igru razvijaju svoje psihofizičke sposobnosti na inspirativan i kreativan način.
UniMini igralište upotpunjuje prirodno okruženje i može biti izgrađeno praktično bilo gdje. Širok asortiman sadrži kako standardizirane proizvode prilagođene najrazličitijim zahtjevima i budžetima, tako i uzbudljiva tematska igrala koja koja unose maštu u naš život.

UniPlay – Ages 3+

UniPlay je dizajniran na način da smjesta privuče pažnju i interes starije djece – i da ga zadrži!
Svojim svježim i modernim izgledom koji privlači svako dijete, UniPlay pruža djeci mogućnost za zdravu tjelovježbu kao najbolji način da potroše svoju energiju – osjećajući pritom veliko uzbuđenje i zabavu!
Igrala iz obitelji UniPlay, svojom formom, odabirom boja te glatkim zaobljenim linijama, neprestano dokazaju svoju privlačnost. Različite razine igre predstavljat će izazov djeci s različitim sposobnostima, nudeći im od bazičnih vježbi i igre do aktivnosti koje predstavljaju izazov i za djecu najavanturističkijim duhom.

Zingo – Ages 3+

Obitelj igrala Zingo nudi ogromne mogućnosti za igru na malim površinama. Privlačne, zaigrane boje pozivaju djecu da se penju, pužu, sjede i balansiraju, posebno kad je riječ o jedinstvenoj igrački u obliku suze, Giant Bubble, koja se pokazala kao posebno uzbudljiva atrakcija unutar obitelji Zingo.

Agito – Ages 5+

Intrigantan dizajn i živahne boje potiču fizički aktivnu igru koja pomaže u razvoju snage i koordinacije.

NRG – Ages 5+

NRG se temelji na razvoju dječjih tjelesnih sposobnosti, istodobno promičući društvenu interakciju i stjecanje vještina. Modularni dizajn omogućuje stvaranje konfiguracija prilagođenih vašem prostoru i proračunu.

Nexus – Ages 7+

Nexus u sebi povezuje organske oblike i upečatljiv, sirovi arhitektonski stil stvarajući strukture koje će stimulirati akciju i potaknuti bilo koju maštu. Izgled igrala instinktivno apelira na dječji osjećaj avanture prepune izazova na način da ih pokrene u akciju, stoga budite sigurni da djeca sigurno neće dosađivati!

Nature Play – Ages 3+

Nature Play asortiman odlikuje prirodan izgled koji se skladno uklapa u urbane ili ruralne zelene prostore. Ova obitelj igrala nudi mogućnosti za kreativan izbor aktivnosti što ohrabrujuće djeluje na djecu da prihvate izazov i koriste svoju maštu. Trčanje između prepreka također podiže razinu njihove fizičke spremnosti. Cijeli asortiman je izrađen od Robinia i Douglas vrsti drveta, poznatih po svojoj izdržljivosti i otpornosti na loše vremenske uvijete, truljenje i vandalizam. Njihova gusta struktura čini ih idealnim za uvijete na otvorenom.

Tradicionalna i dinamička igrala – Ages 1+

U asortimanu su zastupljena sva djeci omiljena igrala bez kojih ne može nijedno dječje igralište: igračke na oprugama (Rockers and Springers), ljujljačke, klackalice, tobogani, vrtuljci, žičare, pješčanici i dr. Tradicionalna i dinamička igrala pomažu u kompletiranju svakog igrališta i mogu biti kombinirana na način da upotpune kompletan HAGS-ov program opreme za dječja igrališta.

Tematska igrališta

Tematsko igralište dodaje veliku vrijednost svom urbanom ili ruralnom okruženju te daje jedinstven identitet vašem lokalnom području što dovodi do jačeg osjećaja zajedništva i ponosa lokalne zajednice. Također pruža djeci poticajno iskustvo igranja, potiče njihovu maštu i potiče igru kroz uloge. Jeste li spremni za ukrcaj na avanturu tematskog igrališta? Vodimo vas kroz mogućnosti …