HARD BODY HANG

HARD BODY HANG

Mađarska tvrtka HBH jedna je od prvih tvrtki u Europi koja je proizvela sportsku opremu koristeći vlastitu tjelesnu težinu za vježbanje, tzv. „street workout”. 2019. godine HBH je predstavio svoj novi program stijena za penjanje, tzv. „bouldera”. Od 2011. godine HBH je prisutan u više od 20 zemalja, a proteže se na 3 kontinenta.

ZAŠTO HBH?

HBH je krenuo kao prava inicijativa odozdo prema gore; njeni su osnivači počeli kao sportaši, organizirajući natjecanja u cilju razvoja lokalnih zajednica, te su u cilju osiguravanja profesionalne opreme tim zajednicama pokrenuli vlastiti posao, koji se kasnije širi i na europsko tržište. HBH jedan je od glavnih pokretača europskog „street workout” tržišta (2011). Osnovni cilj tvrtke HBH je korištenje gradskih sredina za sportske aktivnosti kao i preusmjeravanje dvoranskih sportova u vanjske prostore. HBH proizvodi mogu se uklopiti u bilo koje gusto naseljeno urbano okruženje te pružiti najviše sportske i društvene benefite u bilo kojem gradu. Svaki je proizvod testiran, odobren i dizajniran u skladu s profesionalnim uputama sportaša. www.hardbodyhang.com

Proizvodi

Street Workout - Stijene za penjanje – Boulder dodatna urbana oprema

Ulična vježba

Ulična vježba je vanjska alternativa umjetničkoj gimnastici na temelju vježbi koje koriste vlastitu težinu sudionika.

Saznajte više!

Kome je namjenjeno?

HBH je namjenjen svim dobnim skupinama, svim razinama kondicije i socijalno ekonomske sredine.

Saznajte više!

Različite varijante

Različite varijante i mogućnosti kombiniranja daju dodatnu vrijednost cijelom setu. Naš cilj je potaknuti da amateri, sportaši, djeca, profesionalci i osobe sa invaliditetom da provode zajedno vrijeme.

Saznajte više!

URBAN BOULDER ZIGZAG

Bouldering je oblik penjanja koji se izvodi na malim stijenama ili umjetnim kamenim zidovima, poznati kao balvani, bez upotrebe konopa ili remena.

Saznajte više!

URBAN BOULDER - za koga?

Problemi penjanja imaju različite razine težine za ljude svih dobnih skupina i vještina.

Saznajte više!

URBAN BOULDER Moduli

Urban Boulder može promijeniti svoju veličinu i konfiguracije promjenom<br /> pozicije i odnosa modula. Dvije su vrste modula (oktaedar i<br /> tetraedar).

Saznajte više!