OPREMA ZA
DJEČJA IGRALIŠTA

OPREMA ZA DJEČJA IGRALIŠTA

Švedska tvrtka HAGS jedan je od najvećih proizvođača rekreacijske opreme za aktivnosti na otvorenom. Bilo da se radi o opremi za dječja igrališta, sportske terene, outdoor fitness, opremi za parkove (urbani namještaj), EZ Dock modularnom pontonskom sustavu ili sustavu sjenila – HAGS je prisutan u više od 80 zemalja širom svijeta. Ako tražite savršeni proizvod za dovršetak projekta ili trebate savjete o tome kako ga započeti, posjetite našu web stranicu: www.hags.com.

Prvi koraci prema Berliner Seilfabrik napravljeni su 1865. godine, kada je osnovana tvrtka za proizvodnju užadi za Berliner industriju dizala. Kvaliteta Berliner konopa stekla je svjetski ugled. Prve mrežne konstrukcije razvijene za penjačku opremu stvorene su ranih 70-ih. Sada, s više od 40 godina iskustva u industriji opreme za igrališta, u kombinaciji s njihovim opsežnim znanjem o proizvodnji užadi, dizajnirali su niz proizvoda za jedinstvene krajolike igrališta koji su u skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima. Igrališta su napravljena za sve generacije — izgrađena da traju desetljećima kako bi omogućila kretanje ne samo našoj, već i njihovoj djeci; stoga se bavi održivošću u interesu budućih generacija. Berliner Seilfabrik certificiran je prema međunarodnim standardima upravljanja okolišem (ISO 14001:2015) i upravljanja kvalitetom (ISO 9001:2015).
https://berliner-seilfabrik.com/

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.