OPREMA ZA
DJEČJA IGRALIŠTA

UMJETNE STIJENE

Mađarska tvrtka HBH jedna je od prvih tvrtki u Europi koja je proizvela sportsku opremu koristeći vlastitu tjelesnu težinu za vježbanje, tzv. „street workout”. 2019. godine HBH je predstavio svoj novi program stijena za penjanje, tzv. „bouldera”. Od 2011. godine HBH je prisutan u više od 20 zemalja, a proteže se na 3 kontinenta.

HBH je krenuo kao prava inicijativa odozdo prema gore; njeni su osnivači počeli kao sportaši, organizirajući natjecanja u cilju razvoja lokalnih zajednica, te su u cilju osiguravanja profesionalne opreme tim zajednicama pokrenuli vlastiti posao, koji se kasnije širi i na europsko tržište. HBH jedan je od glavnih pokretača europskog „street workout” tržišta (2011). Osnovni cilj tvrtke HBH je korištenje gradskih sredina za sportske aktivnosti kao i preusmjeravanje dvoranskih sportova u vanjske prostore. HBH proizvodi mogu se uklopiti u bilo koje gusto naseljeno urbano okruženje te pružiti najviše sportske i društvene benefite u bilo kojem gradu. Svaki je proizvod testiran, odobren i dizajniran u skladu s profesionalnim uputama sportaša.
www.hardbodyhang.com

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.