OPREMA ZA
DJEČJA IGRALIŠTA

URBANI NAMJEŠTAJ

Dobrodošli u svijet HAGS parkovnog i urbanog namjestaja.
Udružili smo se s nekima od najpoznatijih skandinavskih dizajnera kako bismo razvili parkovni i urbani namjestaj koji potiče lokalnu zajednicu na druženje i uživanje u boravku na otvorenom. www.hags.com.

VPI CONCRETE dizajnira i izrađuje moderni betonski namještaj za javne prostore. Tvrtku su osnovali arhitekti i pejzažni arhitekti s namjerom traženja novog integriteta u dizajnu i tehnologiji betonskih proizvoda i njihovoj funkciji u javnim prostorima.

U našoj tvornici proizvodimo namještaj koji stvara sklad između potreba svojih korisnika, primijenjenih materijala, tehnologije te adekvatnosti prostora. Naš razvoj ima za cilj radikalno proširiti karakteristike i mogućnosti betona u dizajnu proizvoda. Kontinuirano eksperimentiranje omogućava nam proizvodnju nevjerojatno glatkih površina i nekada nezamislivih struktura. Smjese betona razvijene od strane naše tvrtke pružaju beskrajne mogućnosti dizajniranja naših proizvoda i kreiranja najrazličitijih oblika. VPI d.o.o. posluje u skladu sa EN ISO 9001: 2015 sustavom upravljanja kvalitetom. Registracijski broj: INTERCERT 191701
https://vpi.hu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.